release Transformatie Weekend

Made in Zundert was een succes!

Zondag 25 juni was een succes. Made in Zundert: dit is een markt voor kleine ondernemers om zich te promoten. Het was de eerste keer dat Annie en ik (Marjanne) ons transformatie weekend in oktober promootten.

De reacties waren erg leuk en enthousiast. Dit gaf ons weer een bevestiging dat we de goede keuze hebben gemaakt door samen onze kwaliteiten te bundelen in een super gaaf inspirerend en transformerend weekend.

We hebben er nu al zo'n zin in!

Ons eigen pad in slaan voelde als een grote spannende stap om te maken, maar nu we hem gemaakt hebben voelen we ons gesteund door het universum.

Er werden op een middag al 20 geïnteresseerden naar ons toegestuurd ! En we hebben tijdens het hele weekend maar plaats voor maximaal 30 personen.

Wat een bijzonder mooi begin van onze nieuwe uitdaging. We voelen dat we prachtige dingen bij de deelnemers los mogen gaan maken. Er gaat meer gebeuren dan we kunnen plannen. Spirit draagt ons en dat voelt super en veilig. Ja ook wij hebben daar behoefte aan.

 

Ik ben blij dat ik Annie tegen ben gekomen. Bij de eerste ontmoeting was er al een klik. Ik vond haar interessant. Een jaar of 2 hadden we elkaar niet meer gezien of gesproken en opeens vroeg ze of ze bij mij stage mocht lopen voor de Academie waar ik docent ben. Dat vond ik echt super leuk. Tijdens de stage merkte we al dat we op een gelijke lijn zitten en met eenzelfde energie werken. Uiteindelijk bleken we ook dezelfde uitdaging te zoeken. En nu zijn we partners in crime haha.

Heel bijzonder hoe de spirituele wereld werkt en je samenbrengt, ontmoetingen plant en als het dan klopt, je elkaar magisch lift in je ontwikkeling.

 

We staan aan een mooi begin van een bijzonder spiritueel avontuur.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Roan (maandag, 20 november 2017 10:50)

    Waarom deze afbeeldingen!?

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, healing, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.