Doorbreek je patronen en geef ruimte aan je Sprankelende zelfverzekerde ik

 

Ben jij toe aan Persoonlijke groei?

 

Durf jij in je eigen spiegel te kijken?

 

Intake

Een intake is onze eerste ontmoeting. Een kennismakingsgesprekje waarin we jouw wensen bespreken. Je krijgt een consult. Mocht je aan je blokkades willen werken, dan breng ik je energie tijdens de intake in balans. Vanuit deze scan kan ik je adviseren welke behandeling het beste bij je past. Je bent daarna vrij om te kiezen hoe we verder gaan.

 

Consult

In een persoonlijk consult hebben we een gesprek, waarin ik je via mijn spirituele verbinding en gidsen inzicht geef in jouw leven en vraagstukken. We werken met psycho en hypnotherapie technieken, zo brengen we onbewuste blokkades naar boven om deze vervolgens bewust te transformeren naar innerlijke kracht en liefde. Meestal wordt een consult begeleidt door een healing (zie Coaching). Ik laat me leiden door wat er op het moment bij jou nodig is. In een consult kan er ook contact gemaakt worden met overledenen of een vorig leven.

 

Een consult kan ook middels beeldbellen plaatsvinden, gewoon vanuit je eigen huis.

Een consult duurt ca 1 uur en kost € 75,=

Elk kwartier extra kost € 18,75

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, healing, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.