Jaartraining Intuïtieve Ontwikkeling of Mediamieke training

 

Een training om je gevoeligheid te ontdekken en ontwikkelen.

Wat is jouw gevoel? Wat voel je van anderen?

 

Voor beginners kun je instappen bij intuïtieve ontwikkeling en voor de gevorderden is er de mediamieke training. Per groep kijk ik naar de behoefte van de groep en waar we mee dienen te werken. Je hoeft helemaal niks te kunnen of te weten. Maar heb je al meer ervaring ook dan ben je van harte welkom. Dan bied ik je oefeningen die jouw uitdagen. Spelenderwijs komen we samen verder en raak je vertrouwd met je zintuigen en je zelfgenezend vermogen.

 

Hoe meer je de verschillen en nuances in je gevoel kunt herkennen, hoe beter je bij jezelf kunt blijven. Omdat je leert de keuze maken tussen wel of niet voelen van andermans gevoelens, beleef je meer rust en word je zelfverzekerder.

 

Eenmaal je eigen gevoel gefilterd, kun je kiezen om je gevoel te richten op inzichten en boodschappen. Deze komen voort uit de gevoelens van anderen, vanuit je spirituele gidsen of van overledenen. Hoe meer je oefent, hoe vertrouwder je er mee wordt. Het is dan ook helemaal niet eng. Voor deze lessen heb je geen ervaring of specifieke talenten nodig, interesse is genoeg. Heb je vragen of twijfels bel me dan gerust.


Training

Aantal trainingen

Trainingsdag

Tijd

Locatie

: Mediamieke jaartraining

: 20 ochtenden

: Dinsdag (aanvang 10 september)

: 9.30 - 11. 30 uur

: Koutershof Rijsbergen (omgeving Breda)

: Intuïtieve Ontwikkeling

: 18 ochtenden

: Dinsdag (aanvang 17 september)

: 9.30 - 11.30 uur

: Koutershof RijsbergenMediamieke Jaartraining 2019 - 2020 (dinsdagochtend)

Na het volgen van intuïtieve ontwikkeling of een andere training op dit gebied. Trainen we je mediamieke vermogens. 20 trainingen om vertrouwd te raken met spirituele communicatie. Welk gevoel is van jou, wat krijg je door vanuit de spirituele wereld of pik je op uit de subtiele energie. Je versterkt het vertrouwen op je gevoel/ intuïtie, communiceren met je gidsen en overledenen.  Je leert je energie te beheren en reinigen. Een heel all-round spirituele training. Ook voor medium therapeuten die in training willen blijven.

Tot en met 30 juni ontvang je een vroegboekkorting van € 50,=. Je betaald € 397,= ipv € 447,=. Vanaf 1 juli betaal je het volle tarief

Jaartraining Intuitieve Ontwikkeling 2016 - 2017

€ 447,00

  • Beschikbaar

Jaartraining Intuitieve Ontwikkeling 2019 - 2020 (dinsdagochtend)

20 trainingen voor beginners om vertrouwd te raken met al je zintuigen. Welk gevoel is van jou, wat voel je van een ander. Het helpt je te verankeren, sterker in je schoenen te staan. Je leert vertrouwen op je gevoel/ intuitie, communiceren met je gidsen en overledenen.  Je leert je energie te beheren en reinigen. Een heel all-round spirituele training.

Tot en met 30 juni ontvang je een vroegboekkorting van € 50,=. Je betaald € 352,= ipv € 402,=. Vanaf 1 juli betaal je het volle tarief

Jaartraining Intuitieve Ontwikkeling 2016 - 2017

€ 402,00

  • Beschikbaar

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, healing, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.