Leef jij je leven zoals je dat zou willen.... of zoals je het geacht wordt?

 

Denk jij in mogelijkheden of in beperkingen?

 

 

Coaching

Het maakt niet uit of je iets wilt ontwikkelen, ergens mee zit of tegenaan loopt. Elke situatie, ieder probleem, iedere kwaal of ziekte kunnen we terugleiden naar een overtuiging of emotie, bewust of onbewust. Een emotie is een opgeslagen gevoel, verwerkt of onverwerkt. Samen maken we een reis naar deze emoties of overtuigingen en ontdekken we de oorsprong van je situatie. Je kunt niet 'faken', aangezien ik met je meevoel en je naar de kern begeleid. Eenmaal bewust van de oorsprong van het probleem kunnen we de transformatie maken naar een positieve overtuiging/beleving. Dit zorgt al snel voor persoonlijke groei en een gevoel van Vrijheid.

 

Iedereen heeft zijn eigen pad, aan hand van een intake gesprek stippelen we een geschikte begeleiding voor jou uit. Je kunt altijd aangeven waar jij behoefte aan hebt. Je moet niets, maar heel veel mag en kan!

 

 

Wil jij ontspannen in vrijheid leven met ruimte voor jouw talenten?

 

 

Meer kenmerken van beperkingen

Hieronder vind je nog meer kenmerken waarbij ik je kan coachen. vastzitten, gevoelsmatig in cirkeltjes rondgaan zonder vooruit te komen, frustratie, licht ontvlambaar, perfectionisme, minderwaardigheidsgevoel, onzekerheid, onrust, depressie, verslaving, niet kunnen voelen, eenzaamheid, lichamelijke klachten, overdreven prestatiedrang, etc.

 

De effecten van een behandeling zijn merkbaar op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Vrij van emotionele ballast, kun je zijn wie je bent zonder "stemmetjes" in je hoofd. Er ontstaat rust en een diepe innerlijke kracht.


Rie:

Ik loop telkens vast op een hetzelfde item in mijn leven. Ik ben al bij andere therapeuten geweest, maar ik kom telkens niet tot het onderliggende gevoel.

Maar bij u ben ik binnen 5 minuten in mijn gevoel en heb ik de oorzaak aangepakt. Bedankt Marjanne voor deze mooie helende sessie. Nu kan ik verder.

Anouschka:

Ik ben echt blij dat ik een jaar geleden bij jou consulten heb gedaan.

 

Ik leef gewoon weer echt! Hoe fijn is dat?!

Ik voel me dus gewoon zo. Ik ben blij met alles.

Ik had nooit gedacht dat ik mezelf zo nog eens kon voelen. Dank je Marjanne

 

Ik zou willen dat iedereen zich zo voelde.

Jolette:

Nou dit is zo bijzonder, mijn man merkte na 1 behandeling al het verschil. 

 

Het gaat zo diep. Het is intens maar zo goed om op te ruimen. Ik merk dat het mijn leven veranderd. 

 inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, healing, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.