Doorbreek je patronen en geef ruimte aan je Sprankelende zelfverzekerde ik

 

Ben jij toe aan Persoonlijke groei?

 

Durf jij in je eigen spiegel te kijken?

 

Intake

Een intake is onze eerste ontmoeting. Een kennismakingsgesprekje waarin we jouw wensen bespreken. Je krijgt een consult. Mocht je aan je blokkades willen werken, dan breng ik je energie tijdens de intake in balans. Vanuit deze scan kan ik je adviseren welke behandeling het beste bij je past. Je bent daarna vrij om te kiezen hoe we verder gaan.

 

Consult

In een persoonlijk consult hebben we een gesprek, waarin ik je via mijn spirituele verbinding en gidsen inzicht geef in jouw leven en vraagstukken. We werken met psycho en hypnotherapie technieken, zo brengen we onbewuste blokkades naar boven om deze vervolgens bewust te transformeren naar innerlijke kracht en liefde. Meestal wordt een consult begeleidt door een healing (zie Coaching). Ik laat me leiden door wat er op het moment bij jou nodig is. In een consult kan er ook contact gemaakt worden met overledenen of een vorig leven.

 

Een consult kan ook middels beeldbellen plaatsvinden, gewoon vanuit je eigen huis.

Een consult duurt ca 1 uur en kost € 90,=

Elk kwartier extra kost € 22,50


Wat klanten aangeven:

Coaching:

Jolijn Verhagen: Na al verschillende coaches gehad te hebben kwam ik toch steeds maar niet bij mijn echte IK, bij de drive en de passie die in me zit en de kern van mijn geluk. De eerste sessie met Marjanne was ik vol zenuwen en wist niet goed wat me te wachten stond. Ik had de website gelezen en mijn gevoel zei me dat ik hier wel eens kon vinden wat ik zocht, maar hoe dat zou gaan worden wist ik niet. Al snel wist Marjanne mij tot rust te brengen en wekte een veilig gevoel bij me op wat mij al snel deed doen openstellen. Er kwamen blokkades naar boven waarvan ik niet had verwacht dat die nog in mijn lijf zouden zitten. Iedere sessie weer kwam ik steeds meer bij mezelf en vond ik steeds wat meer de passie en het geluk dat in mij zat verborgen. Veiligheid, warmte, vertrouwen zijn de woorden die ik voel als ik aan Marjanne denk. Ik leef mijn leven nu voornamelijk bewust en vanuit passie en geluk. Ik ben Marjanne erg dankbaar voor het cadeau dat ze mij gegeven heeft. 

 

SB: Niet verwacht dat er zoveel uit zou komen.

 

AS: één sessie heeft me al zo veel gebracht, zoals je me had aangegeven om na een jaar terug te kijken, viel me op dat ik oude patronen echt losgelaten had en ik veel minder stress beleef, mijn pijn in mijn borstkas is ook weg.

 

 

Medium consult:

Joyce: Ik vond het heel fijn om zo even contact te hebben met mijn moeder, maar het moest echt even indalen, wat je vertelde klopte allemaal, later viel er nog meer informatie op zijn plek. Zoveel mooie informatie ontvangen. De onuitgesproken zorg van mijn vader is beantwoord en hij is gerust gesteld, ik wist hier niets van. Fijn om te weten dat ze nu omgeven is met liefde en ruimte en dat ze toch nog bij ons is.

Mijn zoontje wil jou telefoonnummer, dan kan hij elke dag even praten met oma!

 

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, healing, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.