Blog: intuïtieve ontwikkeling

Waarom intuïtieve ontwikkeling?

Leef jij zoals je wilt?

Vaak hoor ik mensen om me heen praten dat de dagen zo druk zijn dat ze bijna geen tijd voor zichzelf hebben en ze zo graag anders willen leven maar niet weten hoe.

 

Herken je dat?

Als ik dan praat over intuïtieve ontwikkeling kijken ze me vaak raar aan en zeggen 'ik ben niet spiritueel' of 'nee, dat is te vaag'.  Dat dacht ik vroeger ook. Ik weet nog heel goed dat ik met mijn moeder mee ging naar een spirituele beurs. Eenmaal bij de hallen aangekomen konden we bijna niets zien door de enorme rook ontwikkeling van de wierook die overal hing. Er stond een man met een piramide op zijn hoofd vlak bij de ingang en een stukje verder op stond iemand met

 

aluminiumfolie over zijn schedel om zich te beschermen tegen de energieën in de hal. Ik dacht als 20 jarige, die zijn werkelijk de weg goed kwijt.  Dit is helaas een beeld wat velen nog hebben bij spiritualiteit, maar er zijn ook hele andere kanten. Gewoon zoals jij en ik.

 

Zoals ik het ervaren heb is het juist heel nuchter en een ontdekkingstocht in jezelf. Door intuïtieve ontwikkeling heb ik mezelf juist heel goed leren kennen. Voor deze training wist ik niet wat ik wilde, wat ik echt leuk vond. Ik kende mijn eigen gevoel niet goed, omdat de gedachten, gevoelens en emoties van anderen te veel bij me binnen kwamen.

 

Weet jij welk gevoel van jou is en wat van een ander?

 


Leren voelen

 

Ik begon met leren voelen.

Dat klinkt misschien gek, natuurlijk had ik altijd al gevoeld, maar ik had nog nooit bewust leren voelen.

 

Door te leren voelen, invoelen bij anderen en mijn eigen gevoel. Ontdekte ik hoeveel ik altijd van iedereen binnen had gekregen en hoe zij mij onbewust beïnvloedden. Dat vond ik behoorlijk schokkend. Dit was de eerste belangrijke stap in mijn persoonlijke groei.

 

Ben jij vaak moe en beïnvloedbaar?

Energie beheer

Toen was ik me bewust van de gevoelens van anderen, maar het kwam nog steeds bij me binnen, wat me enorm veel energie kostte. Regelmatig trok ik me dan ook terug om mezelf weer te kunnen opladen.

 

Door uiteindelijk mijn eigen energieveld te leren beheersen kan ik nu bepalen of ik wel of niet indrukken van anderen binnen wil krijgen of overneem. Mocht in een onverwacht moment toch een keer energie binnenkomen, dan weet ik hoe ik me daar van kan ontdoen en mezelf weer sterk en gecentreerd kan maken.

Passie

Doordat ik uiteindelijk heb ontdek wat ik voel. Weet ik wat er bij me past en wat niet. Zo fijn!

 

De beleving van passie komt vanuit je hart. Daar ligt je zielsverbinding. Ik geloof dat we hier zijn geboren met een bepaald doel. Hoe meer jij volgens jouw bedoeling leeft hoe meer passie jij beleefd. Vanuit mijn diepste kern wil ik mensen helpen, hen inContact te brengen met hun levensdoel vanuit vrijheid, passie en liefde. 

 

 


Waarom ben jij hier?

Dat is een leuke vraag om over na te denken. Wat breng jij in de wereld?

 

Speciaal voor mensen die meer uit hun huidige leven willen halen heb ik de jaartraining intuitieve ontwikkeling gecreëerd. We beginnen 12 september.

Ik gun jou een leven vanuit vrijheid met plezier en liefde.

Bedankt voor het lezen van mijn eerste blog.

 

Heb je vragen, dingen die je wilt delen, of waar je iets over wilt weten? Schrijf ze op bij de commentaren dan lees ik ze graag en kan ik reageren.

Liefs Marjanne

Reactie schrijven

Commentaren: 0

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, therapie, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

KvK: 20164302

BTW id: NL001702779B92

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.