Voel jij je verveeld, vervreemd van jezelf, mis je de vonk in je leven?

In je omgeving lijken anderen een gelukzalig en levendig leven te leiden. Voor jou lijkt zo'n inspirerend en enthousiast leven ver van je bed.  Het lijkt net of de vonk in je leven, maar niet wil aanslaan. Je blijft hangen in de 2e versnelling. Je geeft invulling aan je verantwoordelijkheden, volbrengt je werk, zorgt voor je gezin en doet wat er van je verwacht wordt. Het lukt je en misschien zelfs wel heel goed, maar het kost je veel energie en het belangrijkste het geeft je weinig voldoening en plezier

 

Hoe dan wel????    

Die vraag heb je jezelf vast af regelmatig gesteld en je weet het gewoon niet.

Nou dan komt de workshop Ontdek je Passie voor jou op het juiste moment. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar jouw innerlijke sprankeling, jouw innerlijke vuur. Barrières, overtuigingen en andere beperkingen die we tegen komen lossen middels oefeningen op.

 

Aan het eind van de workshop heb je veel inzicht gekregen over je eigen passie en kan de innerlijke vonk zich door je leven gaan verspreiden. Zodat ook jij een sprankelend, stralend en interessant leven kunt leiden. Je leert je talent kennen en integreren in je dagelijkse gang. Hiervoor zal je waardering en erkenning ontvangen. Je wordt een interessant persoon, die gemakkelijk mensen naar zich toe trekt, omdat jij jouw licht laat stralen.

 Reacties deelnemers:

 

Elly:

Ik vond het zo fijn om er bij te zijn Marjanne, doordat jij precies de goede vragen stelde kwam ik bij diep verborgen verlangens en hoe ik mezelf daarin af rem om daar op in te gaan. Dank, dank, dank!

 

Jolette:

Dank je wel voor de inspirerende workshop. Ik ben zo blij dat ik heb meegedaan. Geeft me veel rust en focus. Dank je wel

 

Miranda:

Ik vond het een hele waardevolle middag. Zoals gezegd een cadeautje voor mezelf. Bedankt voor je inspiratie!


Ontdek je Passie

Datum : vrijdag 10 mei 2024

Tijd       : 9.00 - 13.00 uur

Locatie: Rijsbergen

Inclusief: werkbladen

€ 47,50

  • Beschikbaar

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, therapie, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

KvK: 20164302

BTW id: NL001702779B92

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.