persoonlijke begeleiding

 

Leef jij je leven zoals je dat zou willen...

 

                                                                                                            of zoals je het geacht wordt?

 

 

 

Denk jij in mogelijkheden of in beperkingen?

 

 

 

                                     Ontdek je Ware Zelf ..... er zijn al zo veel anderen

 

 

 

Redenen om begeleiding te overwegen 

 

Hieronder vind je nog meer kenmerken waarbij ik je kan begeleiden: 

 • gevoel dat er meer in je zit maar er niet uit komt
 • je werkt hard maar het geeft je te weinig erkenning en voldoening
 • moeite je grenzen te stellen/ te weinig tijd voor jezelf
 • niet verbonden voelen
 • een vol hoofd/ chaos in je hoofd/ onrust
 • futloos/ energieloos na een werkdag
 • niet voor jezelf op kunnen komen, anderen pronken met jouw veren
 • onzekerheid/ twijfelen aan jezelf
 • krachtig zijn, maar je niet kwetsbaar op weten te stellen
 • gevoelsmatig in cirkeltjes rondgaan zonder vooruit te komen
 • onredelijk/ licht ontvlambaar
 • lichamelijke klachten (niet door artsen verklaarbare)
 • ademhalingsproblemen/ slaapapneu/ longcovid/ astma
 • perfectionisme
 • minderwaardigheidsgevoel, anderen belangrijker vinden dan jezelf
 • je gevoeligheid bepaalt je leven en maakt je onzeker
 • depressie
 • verslaving
 • stress/ onrust/ emotioneel trauma
 • eenzaamheid
 • continue bewijsdrang ook al heb jij jezelf al bewezen
 • etc.

 

Wat voor rolmodel wil jij zijn voor je kinderen? 

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Het maakt niet uit of je iets wilt ontwikkelen, ergens mee zit of tegenaan loopt. Elke situatie, ieder probleem, iedere kwaal of ziekte kunnen we terugleiden naar een overtuiging of emotie, bewust of onbewust. Een emotie is een opgeslagen gevoel, verwerkt of onverwerkt. Samen maken we een reis naar deze emoties of overtuigingen en ontdekken we de oorsprong van je situatie. Je kan niet 'faken', aangezien ik met je meevoel en je naar de kern begeleid. Eenmaal bewust van de oorsprong kunnen we de transformatie maken naar een positieve overtuiging/beleving. Dit zorgt al snel voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daaruit voort vloeit Zelfvertrouwen en een gevoel van Vrijheid. Iedereen heeft zijn eigen pad, aan hand van een intake gesprek stippelen we een geschikte begeleiding voor jou uit. Je kunt altijd aangeven waar jij behoefte aan hebt. Je moet niets, maar heel veel mag en kan! 

 

Te verwachten resultaat

Vrij van emotionele ballast, kun je zijn wie je bent zonder "stemmetjes" in je hoofd. Er ontstaat rust, een diepe innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Je ervaart vrijheid en bent blij met jezelf.

 

Je staat je mannetje en laat het kaas niet meer van je brood eten, terwijl je tegelijkertijd warme en liefdevolle relaties kunt aangaan. Je bent een voorbeeld voor je kinderen en levert een waardevolle bijdrage aan de maatschappij, waar je erkenning voor krijgt!


Rie:

Ik loop telkens vast op een hetzelfde item in mijn leven. Ik ben al bij andere therapeuten geweest, maar ik kom telkens niet tot het onderliggende gevoel.

Maar bij u ben ik binnen 5 minuten in mijn gevoel en heb ik de oorzaak aangepakt. Bedankt Marjanne voor deze mooie helende sessie. Nu kan ik verder.

Anouschka:

Ik ben echt blij dat ik een jaar geleden bij jou consulten heb gedaan.

 

Ik leef gewoon weer echt! Hoe fijn is dat?!

Ik voel me dus gewoon zo. Ik ben blij met alles.

Ik had nooit gedacht dat ik mezelf zo nog eens kon voelen. Dank je Marjanne

 

Ik zou willen dat iedereen zich zo voelde.

Marlies:

Echt bizar!

Normaal twijfel ik aan al mijn beslissingen, maar na  de eerste sessie is dat weg!!

Ik heb enorm veel inspiratie, zelfs mijn compagnon viel het op. Mijn hele website verwijderd en vernieuwd en geen seconde getwijfeld. Ik ben er zelfs blij mee. Dat was anders echt wel anders. 

Ik voel zo'n rust en zelfvertrouwen.   Ben jij toe aan Persoonlijke groei?

 Durf jij in je eigen spiegel te kijken?

 

Intake

Een intake is onze eerste ontmoeting. Een kennismakingsgesprekje waarin we jouw wensen bespreken. Samen bepalen we de hoofdreden van je hulpvraag. Wat dit probleem voor jou betekent en hoe het je leven beïnvloedt. Je krijgt een consult. Mocht je aan je blokkades willen werken, dan breng ik je energie tijdens de intake in balans. Vanuit deze scan kan ik je adviseren welke behandeling het beste bij je past. Je bent daarna vrij om te kiezen hoe we verder gaan.

 

Consult

In een persoonlijk consult hebben we een gesprek, waarin ik je via mijn spirituele verbinding en gidsen inzicht geef in jouw leven en vraagstukken. Vervolgens breng ik je in je gevoel en gaan we samen op reis naar de oorzaak. We werken met mediamiek NLP, ademhaling, visualisatie, familieopstellingen, psycho- en hypnotherapie technieken, zo brengen we onbewuste blokkades naar boven om deze -wanneer jij er klaar voor bent- bewust te transformeren naar innerlijke kracht en liefde. Meestal wordt een consult begeleidt door een healing. Middels healing herstellen we de balans en energetische doorstroming in je lichaam, tevens versterken we je verbinding met je authentieke Zelf. Ik laat me leiden door wat er op het moment bij jou nodig is. In een consult kan er ook contact gemaakt worden met overledenen of een vorig leven. De effecten van een behandeling zijn merkbaar op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

 

Een consult kan eventueel ook via skype.

 

Je kunt ook losse sessies boeken, zoals aura/chakra healing, breathwork of een mediumconsult. 

 


Medium consult:

Joyce: Ik vond het heel fijn om zo even contact te hebben met mijn moeder, maar het moest echt even indalen, wat je vertelde klopte allemaal, later viel er nog meer informatie op zijn plek. Zoveel mooie informatie ontvangen. De onuitgesproken zorg van mijn vader is beantwoord en hij is gerust gesteld, ik wist hier niets van. Fijn om te weten dat ze nu omgeven is met liefde en ruimte en dat ze toch nog bij ons is.

 

Mijn zoontje wil jouw telefoonnummer, dan kan hij elke dag even praten met oma!

Coaching:

Jolijn Verhagen: Na verschillende coaches gehad te hebben, kwam ik maar niet bij mijn echte IK, bij de drive en de passie die in me zit en de kern van mijn geluk. De eerste sessie was ik vol zenuwen. Al snel wist Marjanne mij tot rust te brengen en wekte een veilig gevoel bij me op. Er kwamen blokkades naar boven, waarvan ik niet had verwacht dat die nog in mijn lijf zouden zitten. Iedere sessie kwam ik dichterbij mezelf en vond ik steeds meer mijn passie en het geluk. Veiligheid, warmte, vertrouwen zijn de woorden als ik denk aan Marjanne. Ik leef mijn leven nu bewust, vanuit passie en geluk. Ik ben Marjanne erg dankbaar voor het cadeau dat ze mij gegeven heeft. 

 


AS: één sessie heeft me al zo veel gebracht, zoals je me had aangegeven om na een jaar terug te kijken, viel me op dat ik oude patronen echt losgelaten had en ik veel minder stress beleef, mijn pijn in mijn borstkas is ook weg.

SB: Niet verwacht dat er zoveel uit zou komen.Tarief & tijdsduur

 

Een eerste intake is altijd totaal € 95,= (incl. 0% BTW), duurt ca. 75 minuten.

Een vervolg consult duurt ca 1-1,25 uur en kost € 95,= per uur (incl 0% BTW), omdat ik je niet halverwege een emotionele ontlading wil moeten afbreken.

De consulten kunnen per factuur achteraf worden voldaan.

De consulten en behandelingen zijn, afhankelijk van je zorgverzekering, gedeeltelijk vergoedbaar. 

Let op enkel individuele en curatieve therapie wordt gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering en erkent door de beroepsorganisatie.

 

In 2024 vergoeden de volgende zorgverzekeraars de behandelingen: Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, Menzis, PMA, Anderzorg, ONVZ, PNOzorg en VvAA.

Middels prestatie code: 24005 Natuurgeneeskundige therapie, 24012 Energetische therapie, 24401 Paranormale therapie (kijk voor meer informatie over de prestatie codes op https://catvergoedbaar.nl/)

 

Als CAT-therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninsstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/ 

 

Afspraakmogelijkheden 4 momenten per dag, de genoemde tijden zijn de aanvangstijden van het consult.

maandag : 9.00 - 10.30 - 13.00 - 14.30 uur

dinsdag    : 9.00 - 10.30 - 13.00 - 14.30 uur

woensdag: 13.00 uur

donderdag: 13.00 - 14.30 uur

De praktijk is aan huis en heeft geen wachtruimte. Daarom is het wenselijk op het afgesproken tijdstip te arriveren.

Parkeren kan gratis voor de deur.

 

Een consult kun je aanvragen via onderstaand formulier of via contact bovenin de menubalk.

Fijn als ik je mag ontmoeten en begeleiden.

 

Liefs Marjanne 

Namasté (betekent: met mijn hoogste licht in mij, groet ik het hoogste licht in jou)

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, therapie, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

KvK: 20164302

BTW id: NL001702779B92

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.