Adem Coaching

Verlichting van Fysieke Klachten

Heb je last van longcovid, astma, slaapapneu, of migraine? Ervaar je benauwdheid, een verhoogde hartslag of bloeddruk?

 

Als ademcoach kan ik je helpen. D.m.v. gerichte ademhalingstraining kan je verlichting beleven bij fysieke klachten, zoals hyperventilatie, spanning in het lichaam, rugklachten, nek- en schouderklachten, en zelfs slaapproblemen.

Emotioneel Welzijn Stressmanagement

Stress, burn-out, prikkelbaarheid, en angst kunnen allemaal een tol eisen op je welzijn. De ademhalingssessies richten zich ook op het emotionele aspect van gezondheid. Ze helpen bij het verminderen van stress, het verwerken van emotioneel trauma, het verbeteren van slaapkwaliteit, en het vergroten van weerstand tegen dagelijkse uitdagingen.

De ademhalingsoefeningen kalmeren het zenuwstelsel waardoor een diep gevoel van rust en ontspanning ontstaat.

Verbetering van Levenskwaliteit

Of je nu worstelt met depressiviteit, hopeloosheid, woede, of gevoelloosheid, ademhaling biedt je ondersteuning bij het aangaan van deze uitdagingen.

 

Ademhalingsoefeningen kunnen je helpen bij het vergroten van je weerbaarheid, het verbeteren van je geheugen, en het herstellen van verstoorde sociale relaties. Samen werken we aan het herstel van balans, zowel fysiek als emotioneel.

Sessies


De ademtraining is opgebouwd met 5 sessies. We starten met een intake, hierin bepalen jou de hulpvraag. In deze eerste sessie bekijken we jouw ademhaling patroon. Naar aanleiding van jouw adempatroon stellen we een behandelaanpak op voor de volgende 4 sessies.

De sessie hebben een 2 wekelijkse interval. In de tussen liggende 2 weken ga je zelf met de ademhalingsoefeningen aan de slag.

 

In 5 sessies kun je jouw gewenste resultaat behalen of een grote verbetering beleven. Mocht het resultaat nog niet helemaal naar je wens zijn of extra ondersteuning wensen dan kunnen we altijd nog vervolgsessies in plannen.

 

De 1e sessie - de intake - kost € 95,= en duurt ca. 1,25 uur 

Vervolgsessies duren meestal 1 uur, maar kunnen iets uitlopen tot 1,25 uur. Deze sessies worden per uur berekend. Het uurtarief is € 95,=.

 

 

Wat klanten zeggen

 

Marian Nelemans: 

 

Ik wil je nogmaals bedanken, wat je voor mij hebt gedaan. Ik heb nu meer energie en ben een heel ander mens. Ik wist niet dat het zo kon zijn!

Ik heb geen puffer meer nodig! Kan voor het eerst 5 km hardlopen en ben zelfs begonnen met wielrennen.

Daar is mijn man heel blij mee, aangezien dat zijn hobby is en we nu samen kunnen fietsen.

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, therapie, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

KvK: 20164302

BTW id: NL001702779B92

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.