Blogs


Verbinding en Heling: Wat te verwachten bij Familieopstellingen

Heb je ooit het gevoel gehad dat bepaalde familiepatronen of zakelijke kwesties je blijven achtervolgen, zelfs wanneer je er alles aan hebt gedaan om ze op te lossen? Familieopstellingen bieden een unieke en vriendelijke benadering om deze uitdagingen aan te pakken, zonder confrontatie, maar met diepe verbinding en heling.

meer lezen

Zelfvertrouwen neemt toe als je perfectionisme loslaat

Als perfectionisme je leven of werk overheerst leef je veel vanuit je hoofd. Tigtal stemmen in je hoofd die je vertellen hoe je het moet doen en wat vooral niet.

Tips om perfectionisme te doorzien en anders te benaderen.

 

meer lezen

Goede voornemens, een straf of een cadeautje?!

Het nieuwe jaar begint bijna, een mooi moment om het afgelopen jaar te evalueren en richting te geven aan het nieuwe jaar.

 

Goede voornemens, je doet er wel aan of je vindt het onzin.

 

Wat mij vooral opvalt is dat bij de meeste mensen de goede voornemens bestaan uit strikte richtlijnen. Een soort streng keurslijf.

Afvallen, meer sporten, gezonder eten, op tijd gaan slapen en carrière maken of meer geld verdienen. Nou alleen van dit wordt ik niet vrolijk en blij, jij wel?

Wat ik hierin mis is het plezier of het doel waarom je deze voornemens maakt.

 

meer lezen 0 Berichten

Het nut van dood en wedergeboorte

Tijdens de jaartraining intuïtieve ontwikkeling. Het was een les om te leren vertrouwen op de spirituele wijsheid en het versterken van je band met je gidsen. Een student vroeg aan mij om via mijn gidsen te laten beantwoorden: 'Waarom gaan we dood?'

 

Wat is dus eigenlijk het nut van doodgaan. Een boeiende vraag die vanuit menselijk oogpunt op diverse  vlakken benaderd is en geprobeerd antwoord op te geven. Er was verleiding om meteen antwoord te geven vanuit mijn hoofd en mijn bestaande kennis, maar ik verlegde mijn aandacht naar mijn gidsen en vroeg hen innerlijk deze vraag. Dit is wat zij antwoorden.

meer lezen 0 Berichten

Boodschap voor nabestaanden van overledenen

meer lezen

Energie slopende gewoontes

meer lezen 0 Berichten

Vrouw Zijn


meer lezen 0 Berichten

Leven in Mist, bewust gekozen of onbewust aangeleerd

meer lezen 1 Berichten

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, therapie, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

KvK: 20164302

BTW id: NL001702779B92

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.