podcast

Sprankelend leven hoe doe je dat? Welke uitdagingen kom je tegen? Hoe bevrijd je jezelf van je eigen innerlijke beperkingen?

In de podcast deel ik mijn meer dan 20 jaar ervaring als therapeut, docent Transformatie Therapeut, yoga- en sportdocente. In mijn praktijk inContact begeleid ik mensen naar hun sprankelende leven. Zo kan je voor jezelf staan met zelfvertrouwen, een vergrootte aantrekkingskracht, stralende ogen en een gevoel van eigen waarde.

Mijn missie is om jou goed te laten voelen over jezelf. Jij als sensitieve vrouw je op een zachte manier krachtig staande te houden in een mannenwereld. Hierbij betrek ik het lichaam, je emotionele staat, je mind-set en de kosmische energie.

 

De podcast is te beluisteren via de link als je op de foto klikt of via Spotify. Op Spotify zoek je Sprankelend leven of Marjanne van den Bogart

 


#2 Energie beheer: Hoe overleef je een veeleisende manager of een erg aanwezige collega?

Het belang van energie beheer op de werkvloer en er omheen. Eén van de belangrijkste vaardigheden om een burn-out te voorkomen, carrière te maken en trouw te blijven aan jezelf en zo dus meer zelfvertrouwen. Heb jij de controle over je energie dan sta je voor jezelf en voel jij je energiek met innerlijke rust. Ik vertel je hoe ik van grijze muis naar zelfverzekerde vrouw ging. En ik geef je 3 tips die je al gelijk kunt toepassen over hoe je de touwtjes in handen neemt van je energie.

Ben je op zoek naar de praktische verdieping en het aanleren van de technieken, dan kan jij je

aanmelden voor de workshop Energie Beheer

 

#1 Moederliefde: het kan je maken of breken.

Waarom moederliefde een verkeerde uitwerking op je kan hebben. In deze podcast wordt de zwangerschap, de geboorte, opgroeien en het helen van gemis van moederliefde besproken.

Hoe beïnvloedt moederliefde jouw leven? Kan jij vliegen of leef je in de schaduw van je potentieel?

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, therapie, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

KvK: 20164302

BTW id: NL001702779B92

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.