Workshop Creëer je Beste Jaar

 

Gedachten zijn kracht. Als je hier vanuit gaat kun je begrijpen dat jij bepaald wat je in je leven bewust c.q. onbewust naar je toe trekt. Mindset en inzicht zijn dus belangrijke spelers in het realiseren van je levensgeluk. Met deze workshop gaan we een top 2024 voor jou creëren.

 

Wat wil jij?

Liefde, Succes, Vrijheid, Promotie, een nieuw huis..... kies maar uit.

 

We leven in een wereld van overvloed, zodra je dat doorhebt gaat er een geweldige wereld voor je open. 

De drukte van het alledaagse leven en de maatschappij halen je telkens uit je evenwicht en pompen je vol nieuwe ideeën. Je aandacht vliegt van links, naar rechts van boven naar onder. Je focus ben je kwijt. Laat staan je wensen voor dit jaar.Je ziet anderen vrolijk leven en dingen ondernemen waar jij al zo lang van droomt. Je raakt teleurgesteld of je maakt een opleving in het realiseren van je verlangen, totdat je een ander weer ziet die een andere droom van jou in zijn leven heeft gerealiseerd. Als die het kan kan jij het toch ook?! Met al het enthousiasme in je, zet jij je weer in voor dat 2e verlangen. Even geen tijd voor het 1e verlangen. En zo dienen verlangen 3, 4, 5, etc zich aan, ... gemixt met 1 en 2 en … Ja wel hoor daar heb je het al,  verspreide focus zonder echt resultaat.

 

Zelf heb ik jarenlang flink geploeterd met structuur krijgen in mijn spontane, overenthousiaste, creatieve, chaotische mind. Elk jaar maakte ik trouw een vision board. Eerlijk gezegd bracht dat me weinig. Juist een praktisch stappenplan en de diepgang op mijn weerstand en afleiding (monkey mind), dat bracht me verder. Alles van jaren struggelen heb ik gebundeld in deze workshop zodat jij gefocust je persoonlijke wensen/ doelen echt kunt bereiken.

Zoals ze zeggen de eerste klap is een daalder waard. Begin het nieuwe jaar goed voorbereid, dat geeft je een energie boost, innerlijke rust en zelfvertrouwen. Dankzij jouw stappenplan ga jij 2024 zelfverzekerd tegemoet.

 

 

Voor wie is de workshop?

De workshop is voor particulieren als ook ondernemers, want je beste jaar wordt op alle vlakken van je leven gevormd.

 

 

Wat als je niet weet wat je wilt?

Als je voelt dat je anders wilt, maar jezelf kwijt bent kan je gaan ontdekken wat je wilt. Aangezien we beginnen met een reis naar ons ultieme leven.

 

 

Wat kan je verwachten tijdens de workshop:

- Reflectie 2023

- innerlijke reis naar onze dromen en verlangens

- bewust worden van belemmeringen en beperkende overtuigingen

- Innerlijke drive ontdekken

- Visionboard

- Praktisch persoonlijk Stappenplan

- je gaat gemotiveerd, gefocust en met zelfvertrouwen 2024 tegemoet 

 

 

Na de successen van de Workshop Creëer je Beste Jaar in 2014 - 2022 sluiten we in deze workshop 2023 af. En vervolgens richten we ons op 2024 dmv meditatie, visualisatie en vormgeving. Welke doelen wil jij behalen in 2024, welke dromen en wensen wil je realiseren, wat wil je in de energie naar je toe trekken etc...Een transformerende workshop in een geheel nieuw jasje die je met een positieve mindset en gemoed verlaat.

Gezellig onder het genot van een theetje en wat lekkers creëer je 2024 voor jou. Een super workshop! Echt een cadeautje.

 

Aan hand van de workshop is een aantal jaar geleden een baby geboren. In de workshop diende het kindje zich aan, terwijl de moeder in spe niet bewust kinderen wilde. Vanuit het onderbewuste kondigde haar kinderwens zich aan, binnen dezelfde maand was ze zwanger en is een gezond kindje geboren.

 

In je onderbewuste communiceert je ziel met je om de richting van je levenspad aan te geven. Door in stilte jezelf te verbinden sta je open om informatie van je onderbewuste te ontvangen.

 

Energy flows where focus goes!

 

Geef je snel op want de plaatsen zijn altijd snel gereserveerd.

 

 

Schrijf je hieronder in


Workshop Creëer je Beste Jaar

Vroegboekkorting geldt tot 8 december 2023

Datum: vrijdag 15 december 2023

Tijd:       9.30 - 13.00 uur

Locatie: Koutershof, Rijsbergen, zaal 5

Prijs is inclusief materiaal, koffie/ thee/ water en lekkers.

 

Een heerlijke inspirerende en creatieve workshop waarin we onze positieve energie zetten op 2024.

Zo kunnen we onze wensen en dromen in vervulling laten gaan.

Workshop Creëer je Beste Jaar 2024
€ 57,50

€ 27,50

  • Beschikbaar

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, therapie, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

KvK: 20164302

BTW id: NL001702779B92

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.