inContact


inContact in Zundert helpt jou je innerlijke sprankeling, je essentie te ontdekken. Je ervaart persoonlijke groei, meer vrijheid, passie, liefde en rust in je leven. 

 

Samen met jou breng ik je inContact met jouw:

  •  essentie: de bron van je Zijn, ook wel gezegd je bezieling, je passie. Weet jij al wat jouw zielendoel is? Verankering van je bezieling geeft je kracht en richting in je leven. Intuïtieve Ontwikkeling draagt dus bij aan Persoonlijke groei.
  • levenspad: de sterkte van jouw zielsverbinding geeft aan hoe duidelijk je weet waarvoor je leeft, welke weg in te gaan. Intuïtieve Ontwikkeling zorgt ook hier voor Persoonlijke Ontwikkeling.
  • energie: draagt zorg voor alle levensprocessen, aantrekkingskracht, je gezondheid. Ook wel bekend als aura en chakra's. Maar ook emoties zijn energie. In persoonlijke ontwikkeling en coaching werken we om je energie vrij te laten stromen. Healing is bevrijding van vastzittende energie.
  • lichaam:  In je lichaam stromen energiebanen, via de adem en lichaamsoefeningen kun je jouw lichaam gezonder maken, je energie beter laten doorstromen. Dit vind je in Yoga en Pilates, bewegingsvormen waarin lichaam en geest weer inContact komen met elkaar.

Wie ben ik?


Jarenlang heb ik me onzeker gevoeld over wie ik was, het gevoel dat ik het niet goed deed, dat ik niet klopte, dat ik niet in de wereld paste dat ik anders was dan heel mijn familie en wie er dan ook maar op de wereld om mij heen liep. En toen kwam het mooie moment dat ik in een intuïtief ontwikkelingsweekend kwam, de tranen rolden over mijn wangen. En ik dacht dat het enkel kwam doordat ik alle emoties voelde van iedereen waarmee we gewerkt hadden. Toen werd er door mijn docent tegen mij gezegd: Marjan je mag eindelijk jezelf zijn, dat zijn jouw tranen. Tranen van ontroering, blijdschap.

 

Ik wist niet eens dat je kon huilen van blijdschap!

En dat was het moment dat ik voelde dat ik veel meer was dan wat mensen van mij verwachten, wat ik had gedacht dat de wereld was. En sindsdien heb ik altijd zoiets gehad van… Ik wil het beste in een mens naar voren halen. Want het geluk en zelfvertrouwen dat ik sindsdien in mezelf beleef en ervaar, daarvan vind ik dat jij dat ook moet ervaren. Het gaat erom dat je voor jezelf gaat staan ongeacht wat een ander van jou verwacht of vindt. Het gaat erom dat jij blij bent met je zelf. Dat je jezelf in de spiegel kan aankijken en dat je zegt: ik ben ik en ik leef om… die en die reden.

 

Ik heet Marjanne en  ik leef om sensitieve vrouwen zich op een zachte manier krachtig authentiek staande te houden in een mannelijke wereld! 

Ze innerlijk versterken. Ze te helpen hun sprankeling te vinden, zodat ze energiek, krachtig, in vrijheid, met een gevoel van veiligheid en met plezier, passievol kunnen leven.

Ik heb hem gevonden! Ik leef het met volle teugen en jou wens ik het

ook. Ik hoor graag van je. Mijn naam is Marjanne van den Bogart, een erkend senior natuurgeneeskundig vergoedbaar therapeut door CAT, een CRKBO geregistreerd docent voor Mediumschap & Healing. Een Transformatie Therapeut, medium, een gediplomeerd Medium-Trance healing therapeut en Auratouchhealer, yoga & Pilates docente en sportinstructrice. Mijn grootste passie docent Transformatie Traject, in dit traject jou keihard te laten groeien!

 

Het is fijn om jou te mogen ontmoeten en begeleiden!


inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, therapie, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

KvK: 20164302

BTW id: NL001702779B92

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.