inContact voor Persoonlijke Ontwikkeling

Niemand kan zo goed jij zijn, als jijzelf!       Dat is jouw ultieme talent.

 

Jouw in je kracht zetten, dat is mijn passie. Je emotionele trauma's helen en je beperkende overtuigingen omzetten in een positieve mind-set via persoonlijke begeleiding, cursussen, workshops of de opleiding tot Transformatie Therapeut, daarvoor kun je bij mij terecht.

 

Persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling in groepen met gelijkgestemden of individueel dat is wat inContact je biedt. Werken in groepen versterkt de energie en zorgt voor prachtige intuïtieve ontwikkeling en persoonlijke groei. Individuele persoonlijke begeleiding geeft uniek op jouw afgestemde transformaties. Je wordt vrij om jezelf weer te zijn.

 

In groepen werken we vooral met veel praktijk oefeningen. In de groepen oefenen we op elkaar, zo ontstaat er snel een speciale warme verbinding in de groep. Als erkend CRKBO docent en CRKBO leerinstelling kan je de erkende opleiding tot Transformatie Therapeut volgen. De opleiding is GRO erkend.

 

De trainingen komen voort uit mijn eigen ervaringen als therapeut en docent, maar vooral uit mijn persoonlijke levenservaringen. Sta je aan het begin van je gevoelsontwikkeling dan kun je aansluiten bij een cursus intuïtieve ontwikkeling, een workshop, een ademreis of één van de yoga of Pilateslessen.

 

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, therapie, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

KvK: 20164302

BTW id: NL001702779B92

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.