Persoonlijke Ontwikkeling

Niemand kan zo goed jij zijn als jijzelf!

 

Dat is jouw ultieme talent.

 

Persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling in groepen met gelijkgestemden. Werken in groepen versterkt de energie en zorgt voor prachtige intuïtieve ontwikkeling en persoonlijke groei.

 

Ik werk vooral met veel praktijk oefeningen. In de groepen oefenen we op elkaar, zo ontstaat er snel een speciale warme verbinding in de groep. Als erkend CRKBO docent en CRKBO leerinstelling verzorg ik de opleiding van Transformatie Therapeut, deze is door GRO erkend.

 

De cursussen komen voort uit mijn eigen ervaringen als therapeut en docent en vooral uit mijn persoonlijke belevenissen op spiritueel vlak. Sta je aan het begin van je gevoel ontwikkeling dan kun je aansluiten in de spirituele en intuïtieve oriëntatie cirkel.

  

Eenmaal per jaar kun je meedoen met het Transformatie Weekend. Dit weekend brengt je in diepere verbinding met jezelf, je gevoel, je intuïtie en je innerlijke kracht. Even tijd om je helemaal op jezelf te richten. Je leven op orde te brengen.

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, therapie, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

KvK: 20164302

BTW id: NL001702779B92

BO nr: 59102021-07-20

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.