Coaching

Leef jij je leven zoals je dat zou willen... of zoals je het geacht wordt?

 

Denk jij in mogelijkheden of in beperkingen?

 

 

Ontdek je Ware Zelf ..... er zijn al zo veel anderen

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het maakt niet uit of je iets wilt ontwikkelen, ergens mee zit of tegenaan loopt. Elke situatie, ieder probleem, iedere kwaal of ziekte kunnen we terugleiden naar een overtuiging of emotie, bewust of onbewust. Een emotie is een opgeslagen gevoel, verwerkt of onverwerkt. Samen maken we een reis naar deze emoties of overtuigingen en ontdekken we de oorsprong van je situatie. Je niet 'faken', aangezien ik met je meevoel en je naar de kern begeleid. Eenmaal bewust van de oorsprong kunnen we de transformatie maken naar een positieve overtuiging/beleving. Dit zorgt al snel voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daaruit voort vloeit een gevoel van Vrijheid.

Iedereen heeft zijn eigen pad, aan hand van een intake gesprek stippelen we een geschikte begeleiding voor jou uit. Je kunt altijd aangeven waar jij behoefte aan hebt. Je moet niets, maar heel veel mag en kan!

 

Wil jij ontspannen in vrijheid leven met ruimte voor jouw talenten?

 

Meer kenmerken van beperkingen

Hieronder vind je nog meer kenmerken waarbij ik je kan coachen. vastzitten, gevoelsmatig in cirkeltjes rondgaan zonder vooruit te komen, frustratie, licht ontvlambaar, perfectionisme, minderwaardigheidsgevoel, onzekerheid, onrust, depressie, verslaving, niet kunnen voelen, eenzaamheid, lichamelijke klachten, overdreven prestatiedrang, etc.

 

De effecten van een behandeling zijn merkbaar op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Vrij van emotionele ballast, kun je zijn wie je bent zonder "stemmetjes" in je hoofd. Er ontstaat rust en een diepe innerlijke kracht.

 


 

Individuele coaching om jou weer in je eigen kracht te zetten. Je talenten te floreren.

 

Met verschillende technieken begeleid ik je naar jouw unieke kern. Dit doe ik via consulten (inzicht), psychotherapie, visualisaties of via energetische behandelingen in het energieveld en de engeriecentra van je lichaam.


Intake 

Een intake is onze eerste ontmoeting. Een kennismakingsgesprekje waarin we jouw wensen bespreken. Je krijgt een consult. Mocht je aan je blokkades willen werken, dan breng ik je energie tijdens de intake in balans. Vanuit deze scan kan ik je adviseren welke behandeling het beste bij je past. Je bent daarna vrij om te kiezen hoe we verder gaan.

 

Consult

In een persoonlijk consult hebben we een gesprek, waarin ik je via mijn spirituele verbinding en gidsen inzicht geef in jouw leven en vraagstukken. Er kunnen zich echter ook healingen voordoen(zie Opleiding). Ik laat me leiden door wat er op het moment bij jou nodig is. In een consult kan er ook contact gemaakt worden met overledenen of een vorig leven.

Een consult kan eventueel ook via skype.

 

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, healing, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.