Jaartraining Intuïtieve Ontwikkeling

 

Een training om je gevoeligheid te ontdekken en ontwikkelen.

Wat is jouw gevoel? Wat voel je van anderen?

 

Voor beginners kun je instappen bij intuïtieve ontwikkeling en voor de gevorderden is er de mediamieke training. Per groep kijk ik naar de behoefte van de groep en waar we mee dienen te werken. Je hoeft helemaal niks te kunnen of te weten. Maar heb je al meer ervaring ook dan ben je van harte welkom. Dan bied ik je oefeningen die jouw uitdagen. Spelenderwijs komen we samen verder en raak je vertrouwd met je zintuigen en je zelfgenezend vermogen.

 

Hoe meer je de verschillen en nuances in je gevoel kunt herkennen, hoe beter je bij jezelf kunt blijven. Omdat je leert de keuze maken tussen wel of niet voelen van andermans gevoelens, beleef je meer rust en word je zelfverzekerder.

 

Eenmaal je eigen gevoel gefilterd, kun je kiezen om je gevoel te richten op inzichten en boodschappen. Deze komen voort uit de gevoelens van anderen, vanuit je spirituele gidsen of van overledenen. Hoe meer je oefent, hoe vertrouwder je er mee wordt. Het is dan ook helemaal niet eng, we werken is samenwerking met de liefdevolle spirituele wereld. Voor deze lessen heb je geen ervaring of specifieke talenten nodig, interesse is genoeg. Heb je vragen of twijfels bel me dan gerust.

 

 

Jaartraining Mediumschap (beginners)

 

Na het volgen van intuïtieve ontwikkeling of een andere training op dit gebied.

In deze jaartraining ontwikkelen we je mediamieke vermogens en versterkt je verbinding met jouw innerlijke Bron van zijn. Je maakt een innerlijke groei door, daarom is deze training niet alleen voor mensen die medium willen worden, maar ook voor mensen die zich innerlijk dieper willen leren kennen en ontwikkelen. 18 trainingen om vertrouwd te raken met spirituele communicatie. Je verbindt je met de liefdevolle wereld van de overledenen en leert met een individuele spirit te communiceren en helende boodschappen over te brengen aan je ontvanger. Zeer dankbaar en bijzonder om te mogen doen, elke keer weer.

 

Je leert in een hoge frequentie te verblijven en je ego opzij te zetten om zo zuiver de boodschap of gevoel van spirit te ontvangen en te vertalen naar menselijke taal. Je leert je bewust worden wanneer jij de communicatie verstoord door je wil en hoe je weer terug gaat naar een ontvankelijke staat van zijn. In de ontvankelijke staat van zijn kun je de subtiele energie van de spirituele wereld bewust worden en vertalen. Je versterkt het vertrouwen op je gevoel/intuïtie, communiceren met je gidsen en overledenen. Je leert jouw energie te beheren en te reinigen. Een heel all-round spirituele training.

Ook voor medium therapeuten die in training willen blijven.


Training

Aantal trainingen

Trainingsdag

Tijd

Locatie

: Intuïtieve Ontwikkeling

: 7 ochtenden

: Vrijdag (aanvang 7 april, 1x 14 dagen)

: 9.30 - 11.30 uur

: Koutershof Rijsbergen

 

: Jaartraining Mediumschap

: 18 ochtenden & 1 avond

: Vrijdag (aanvang 8 september, 1x 14 dagen)

: 9.30 - 11. 30 uur

 

: Koutershof Rijsbergen (omgeving Breda)Training Intuïtieve Ontwikkeling 2023 (vrijdagochtend)

7 trainingen voor beginners om vertrouwd te raken met al je zintuigen. Welk gevoel is van jou, wat voel je van een ander. Het helpt je te verankeren, sterker in je schoenen te staan. Je leert vertrouwen op je gevoel/ intuitie, communiceren met je gidsen en overledenen.  Je leert je energie te beheren en reinigen. Een heel all-round spirituele training.

Tot en met 31 januari ontvang je een vroegboekkorting van € 35,=. Je betaald € 138,= ipv € 173,=. Vanaf 1 februari betaal je het volle tarief.

Eerste bijeenkomst vrijdag 7 april 2023. De bijeenkomsten zijn op: 7 & 21 april, 12 & 26 mei, 9 & 23 juni en 7 juli 2023

Jaartraining Intuitieve Ontwikkeling 2016 - 2017

€ 173,00

  • Beschikbaar

Jaartraining Mediumschap 2023 - 2024 (vrijdagochtend)

Na het volgen van intuïtieve ontwikkeling of een andere training op dit gebied. Trainen we je mediamieke vermogens. 18 trainingen en een afsluitende avond om vertrouwd te raken met spirituele communicatie. Je verbindt je met de liefdevolle wereld van de overledenen en leert met een individuele spirit te communiceren en helende boodschappen over te brengen aan je ontvanger. Zeer dankbaar en bijzonder om te mogen doen, elke keer weer. Je leert in een hoge frequentie te verblijven en je ego opzij te zetten om zo zuiver de boodschap of gevoel van spirit te ontvangen en te vertalen naar menselijke taal. Je leert je bewust worden wanneer jij de communicatie verstoord door je wil en hoe je weer terug gaat naar een ontvankelijke staat van zijn. In de ontvankelijke staat van zijn kun je de subtiele energie van de spirituele wereld bewust worden en vertalen. Je versterkt het vertrouwen op je gevoel/ intuïtie, communiceren met je gidsen en overledenen.  Je leert jouw energie te beheren en te reinigen. Een heel all-round spirituele training. Ook voor medium therapeuten die in training willen blijven.

Tot en met 30 juni ontvang je een vroegboekkorting van € 50,=. Je betaald € 424,= ipv € 474,=. Vanaf 1 juli betaal je het volle tarief

Eerste bijeenkomst: 22 september 2023. Data: 22 sept, 6 & 27 okt, 10 & 24 nov, 8 & 22 dec 2023, 12 & 26 jan, 9 & 23 feb, 8 & 22 mrt, 5 & 19 apr, 10 & 24 mei en 7 juni 2024 

Jaartraining Intuitieve Ontwikkeling 2016 - 2017

€ 474,00

  • Beschikbaar

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, therapie, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.