Jaartraining Mediumschap (beginners)

 

Na het volgen van intuïtieve ontwikkeling of een andere training op dit gebied.

In deze jaartraining ontwikkelen we je mediamieke vermogens en versterkt je verbinding met jouw innerlijke Bron van zijn. Je maakt een innerlijke groei door, daarom is deze training niet alleen voor mensen die medium willen worden, maar ook voor mensen die zich innerlijk dieper willen leren kennen en ontwikkelen. 18 trainingen om vertrouwd te raken met spirituele communicatie. Je verbindt je met de liefdevolle wereld van de overledenen en leert met een individuele spirit te communiceren en helende boodschappen over te brengen aan je ontvanger. Zeer dankbaar en bijzonder om te mogen doen, elke keer weer.

 

 

Je leert in een hoge frequentie te verblijven en je ego opzij te zetten om zo zuiver de boodschap of gevoel van spirit te ontvangen en te vertalen naar menselijke taal. Je leert je bewust worden wanneer jij de communicatie verstoord door je wil en hoe je weer terug gaat naar een ontvankelijke staat van zijn. In de ontvankelijke staat van zijn kun je de subtiele energie van de spirituele wereld bewust worden en vertalen. Je versterkt het vertrouwen op je gevoel/intuïtie, communiceren met je gidsen en overledenen. Je leert jouw energie te beheren en te reinigen. Een heel allround spirituele training.


Jaartraining Mediumschap 2024 (vrijdagochtend)

Na het volgen van intuïtieve ontwikkeling of een andere training op dit gebied. Trainen we je mediamieke vermogens. 18 Trainingen en een afsluitende avond om vertrouwd te raken met spirituele communicatie. Je verbindt je met de liefdevolle wereld van de overledenen en leert met een individuele spirit te communiceren en helende boodschappen over te brengen aan je ontvanger. Zeer dankbaar en bijzonder om te mogen doen, elke keer weer. Je leert in een hoge frequentie te verblijven en je ego opzij te zetten om zo zuiver de boodschap of gevoel van spirit te ontvangen en te vertalen naar menselijke taal. Je leert je bewust worden wanneer jij de communicatie verstoord door je wil en hoe je weer terug gaat naar een ontvankelijke staat van zijn. In de ontvankelijke staat van zijn kun je de subtiele energie van de spirituele wereld bewust worden en vertalen. Je versterkt het vertrouwen op je gevoel/ intuïtie, communiceren met je gidsen en overledenen.  Je leert jouw energie te beheren en te reinigen. Een heel all-round spirituele training. Ook voor medium therapeuten die in training willen blijven.

Tot en met 31 december ontvang je een vroegboekkorting van € 50,=. Je betaald € 424,= ipv € 474,=. Vanaf 1 januari betaal je het volle tarief

Eerste bijeenkomst: 12 & 26 jan, 9 & 23 feb, 8 & 22 mrt, 5 & 19 apr, 10 & 24 mei, 7 & 21 juni, 5  & 19 juli, 6 & 20 sept, 4 & 18 okt 2024 

€ 474,00

€ 424,00

  • Beschikbaar

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, therapie, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

KvK: 20164302

BTW id: NL001702779B92

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.