Adem & Klankschalen

Beleef de Magie van Midsommar

Een avond van Adem, Klankschalen, Licht en Loslaten

21 juni 2024

 

Tijdens deze betoverende midsommar beleving, eren we ons innerlijk stralende licht en de potentie die wij als mens hebben. 

 

Deze avond bereidt ons voor op het nieuwe collectieve bewustzijn, waardoor je in staat bent dieper naar je ziel te luisteren en je levenspad met vertrouwen te bewandelen.

 

We beginnen met een zachte voorbereiding die ons lichaam en geest klaarmaakt om spanningen, stress en blokkades los te laten. 

 

Eenmaal in de juiste energie zijn we klaar voor een ademreis naar onze zielsenergie. Het klankschalen concert versterkt ons innerlijk helend vermogen en zorgt voor een diepe ontspanning.


Wat kan je verwachten?

 

Een avond gewijd aan bewustwording, zelfzorg en verbinding.

Avondviering tijdsduur: 19.00 - 21.30 uur

 

Laat je meevoeren op een reis van:

  •  meditatie
  •  stressrelease
  •  yin yoga
  •  ademwerk
  •  betoverende klankschalen

Deze avond beleef je inclusief verfrissende drankjes en lekkere kleine versnaperingen.

Wil je erbij zijn klik op de blauwe button!


Ademreis

Dit event is jouw verwenmoment, een kans om jezelf te omringen met licht en liefde, en te groeien in verbinding met je ziel. 

 

We versterken je hart verbinding, zodat je ziel meer ruimte krijgt om helderder met je te communiceren.

 

Tijdens een ademreis geven we de leiding aan het lichaam. Ons intelligente lichaam weet precies wat ze nodig heeft om terug in balans te komen en in een staat te zijn wat jij nodig hebt in de nabije toekomst.

 

Loslaten kan spannend zijn, daarom hebben we een team van begeleiders om je bij te staan in je transformatie.

 

Een ademreis is helaas niet geschikt voor o.a. zwangeren en mensen met psychische aandoeningen. Bij twijfel neem even contact op.


Klankschalen concert

Dompel je onder in de helende trillingen van klankschalen. Beleef de zachtheid en  liefde waarmee Gunay de klankschalen tot leven laat komen.

 

Klankschalen bieden je een reis naar binnen. Door je te focussen op je ademhaling, de klanken, je lijf en je hart versterk je het helende effect van de klankschalen. De klanken raken je precies daar wat er op dat moment voor jou nodig is. Een klankschalen concert zal iedereen dan ook op een unieke manier ervaren. Vaak een diep gevoel van liefde & stilte. De helende trillingen van de klankschalen laten jou diepe stilte ervaren.

 

Elke schaal heeft een unieke toon en klankkleur, verrijkt met boventoonresonanties. Lichaamscellen resoneren met deze klanktrillingen, wat leidt tot een innerlijke beweging die spanningen vermindert en de verbinding met subtiele energielagen bevordert.Ons Midsommar Team

Tijdens dit event staan de volgende toppers voor je klaar om je te begeleiden, inspireren en te steunen.

Marjanne van den Bogart

Emotioneel Trauma Transformatie Therapeut, Healer, Adem coach, Medium, Docent Transformatie Therapeut, Pilates/ Yoga docente

 

Zij brengt haar intuïtie, invoelend vermogen, emotionele wijsheid en spirituele ervaringen samen om je een prachtige innerlijke reis te laten ervaren en je verbinding met je ziel te versterken.

Gunay Smeets

Onze liefdevolle zachte Klankenfee.

 

Gunay heeft een zesde zintuig voor frequenties en energieën zij voelt precies aan welke klanken van haar prachtige schalen jouw energieën weer vrij laten stromen. 

Ze brengt je in een tijdloze, relaxte, liefdevolle, vredige staat van zijn. Terwijl je lichaam haar balans hervindt.


Inge Tulen

Yoga /meditatie docente en Adem coach

 

Stralende intuïtieve wijze Inge, deelt haar ervaringen als hooggevoelige vrouw. Haar diepe connectie met haar lichaam en emoties stelt haar in staat anderen te helpen hun innerlijke gevoelens te verkennen en stress of trauma los te laten.

Gilles Vanblarcum

Leiderschapstrainer & Adem coach

 

Gilles is een ervaren trainer en daarnaast een goed geaard Adem coach. Hierdoor borgt hij een veilige omgeving waardoor jouw ademreis in harmonie van start kan gaan. Zijn zachtaardige stem en stralende lach, geven jou een warm en vertrouwd gevoel.

Marja Vlemmings

Yoga docente, Adem coach, Holistisch masseur

 

Met haar zachte vrolijke energie stelt zij je snel op je gemak. Haar hoog sensitiviteit en helder voelend vermogen zet ze in om de oorzaken van disbalans in je op te sporen om vervolgens hier ruimte en heling te kunnen bieden. Annakapel Zundert

De Annakapel werd gerund door nonnen en is bedoeld voor ascentie. Het gaat om het ontwaken van je Hogere Zelf en het omarmen van je essentie in dit leven. Het is een kapel die rijk is aan vrouwelijke energie.

 

De prachtige glas-in-loodramen creëren een magisch spel van licht en kleur. Elke klank in de Annakapel wordt gedragen en resoneert diep, zodat je het in elke cel kunt voelen. Dankzij de oude ziel en de krachtige energie van de kapel, is er weinig nodig om een diepe verbinding te ervaren. Laat jezelf meevoeren door de essentie en de magische energie van de kapel.

 

Rondom de Annakapel is een tuin waar je tijdens de pauzes kunt aarden en tot jezelf komen. Ontladen van wat los is gekomen.

 

In de voorzijde van de Annakapel vind je een garderobe, toiletten en horecavoorzieningen.Midsommar Avond Event 19.00 - 21.30 uur

Toegang tot een ultieme verwenavond om je zielsverbinding te versterken middels samenzijn, verbinding, adem, bevrijding en klank.

Inclusief verfrissende drankjes en kleine lekkere versnaperinge.

Midsommar Avond Event

€ 59,00

  • Beschikbaar

Wat deelnemers zeiden over eerdere events van inContact

 

Yin yoga en klankschalen event

Paula:

Ik vond het heerlijk. De laatste tijd veel spanning in mijn rug. Door de klanken is dat helemaal losgekomen. Toen Gunay met haar klankschaal dichtbij mijn rug stond voelde ik het helemaal los worden. Door Marjanne haar woorden over de ademhaling ben ik weer bewuster gaan ademen en heb ik het gevoel dat ik veel heb los gelaten. Het einde met die soort regen was echt heerlijk. Net of alles van me werd afgespoeld. Heerlijk geslapen.

 

Simone: 

 

Een zeer ontspande ervaring, tijdens de yogahoudingen kom je blokkades tegen die door de trillende klanken open komen...heel verrassend .
Is voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen prestatie te leveren
De warme aandacht van Marjanne maakt dat je alles volledig los kunt laten...geen verwachtingen.
Het kundige gebruik van de verschillende klankschalen door Gunay zorgen voor een heerlijke stroming van energie door het gehele lichaam.
Deze combinatie werkt nog dagen door......En Marjanne wat jij vertelde over het ontgiften en het loslaten van afvalstoffen door het lichaam...gebeurde inderdaad 2 dagen erna......... Ik was zeer verbaasd ;o)

 

Reviews Yoga & Klank aan Zee

Sharon:

We zijn helemaal zen! Dank je wel Marjanne voor deze leuke dag!

 

Andrea:

Het was top! Heel bijzonder om mee te maken. Ben er graag volgende keer weer bij. Geweldige ervaring wil ik nog eens mee maken.

 

Jolanda:

Het was een bijzondere dag op een mooie locatie. Marjanne dank je wel.

 

Simone:

Bedankt voor de super fijne georganiseerde ZENDAG... voor herhaling vatbaar.  Chill

 

Bella:

Hele mooie ervaring. Volgende keer ben ik zeker van de partij

inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, therapie, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

KvK: 20164302

BTW id: NL001702779B92

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.