Yin Yoga & Klank

 

Een heerlijke belevenis voor iedereen die zich wil onderdompelen in de fantastische trillingen van klankschalen en de liefde van Gunay en Marjanne.

 

een Cadeau voor je lichaam en geest!

 

Klankschalen bieden je een reis naar binnen. Door jezelf te focussen op je ademhaling, de klanken, je lijf en je hart versterk je het helende effect van de klankschalen. De klanken van de schalen raken je precies daar wat er op dat moment voor jou nodig is. Een klankschalen concert zal iedereen dan ook op een unieke manier ervaren. Vaak een diep gevoel van liefde & stilte.

Laat je in de yin yoga houdingen meevoeren door de helende trillingen van de klankschalen om jou diepe stilte te laten ervaren. Voel de zachtheid en liefde waarmee Gunay de klankschalen tot leven laat komen en Marjanne je yin houdingen aanreikt.

Elke schaal heeft een unieke toonzetting, klankkleur en is rijk aan zogenaamde boventoonresonanties. Lichaamscellen resoneren met de klanktrillingen en  de yin houdingen van daaruit komt er een innerlijke beweging vrij, ruimte om (eventuele) spanning los te laten en contact te maken met de subtiele energielagen.

 

Yin Yoga staat ook bekend om het loslaten van spanningen in het bindweefsel. Yin yoga heeft op zichzelf al een diep helende werking. Door yin yogahoudingen te combineren met de resonanties van klankschalen wordt de beleving en het diep ontspannende effect nog heilzamer.

 Yin yoga & klank

Klankschalen bieden je een reis naar binnen. Door jezelf te focussen op je ademhaling, de klanken, je lijf en je hart versterk je het helende effect van de klankschalen. De klanken van de schalen raken je precies daar wat er op dat moment voor jou nodig is. Een klankschalen concert zal iedereen dan ook op een unieke manier ervaren. Vaak een diep gevoel van liefde & stilte.

 

Datum: vrijdagavond 19 april

Aanvang: 19.30 uur - ca. 21.00 uur

Locatie: Klein-Zundert, Antoniusschool

Prijs leden :        € 22,50

Prijs niet leden: € 27,50

€ 27,50

€ 22,50

 • Beperkt beschikbaar

Je mag hieronder je reactie plaatsen over Yin Yoga & Klank.


Commentaren: 3
 • #3

  simone mutsters (dinsdag, 14 maart 2017 16:19)

  Een zeer ontspande ervaring, tijdens de yogahoudingen kom je blokkades tegen die door de trillende klanken open komen...heel verrassend .
  Is voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen prestatie te leveren
  De warme aandacht van Marjanne maakt dat je alles volledig los kunt laten...geen verwachtingen.
  Het kundige gebruik van de verschillende klankschalen door Gunay zorgen voor een heerlijke stroming van energie door het gehele lichaam.
  Deze combinatie werkt nog dagen door......En Marjanne wat jij vertelde over het ontgiften en het loslaten van afvalstoffen door het lichaam...gebeurde inderdaad 2 dagen erna......... Ik was zeer verbaasd ;o)

 • #2

  Paula (dinsdag, 14 maart 2017 14:54)

  Ik vond het heerlijk. De laatste tijd veel spanning in mijn rug. Door de klanken is dat helemaal losgekomen. Toen Gunay met haar klankschaal dichtbij mijn rug stond voelde ik het helemaal los worden. Door Marjanne haar woorden over de ademhaling ben ik weer bewuster gaan ademen en heb ik het gevoel dat ik veel heb los gelaten. Het einde met die soort regen was echt heerlijk. Net of alles van me werd afgespoeld.
  Heerlijk geslapen.

  Ook de tips uit de nabespreken pas ik toe en het helpt echt!
  Wij gaan zeker mee naar Yoga & Klank aan Zee!

 • #1

  Agnes (dinsdag, 14 maart 2017 14:49)

  Het was heerlijk om weer een klankschalen concert mee te kunnen maken. Wat het voor mij bijzonder maakte was de combi yin en klank. Heerlijk ontspannen... mooie diepe klanken die je hielpen om verder en dieper te genieten van de ontspanning. Gunay heeft een heel goed gevoel voor de klanken. Marjanne had de diverse Yin-houdingen harmonieus op elkaar afgestemd zodat er een fijne diepere rust "aangeraakt" werd. De eindontspanning met de regendrum...woow.... het was een feestje! Dank jullie wel.


inContact een praktijk voor transformatie en persoonlijke ontwikkeling. D.m.v. opleiding, healing, coaching en yoga.

 

Marjanne van den Bogart

Phone: +31-6-46231105

Klein-Zundert, Noord-Brabant

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Vul je naam en email in en we blijven inContact.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.